13x  tweedehands cadeautips voor de feestmaanden 

De donkere maanden komen eraan. Dat betekent Halloween, Sinterklaas, Kerst. Veel gezeligheid, drankjes, kookstress en weinig tijd. Dus in plaats van wachten tot december om in volle stress allemaal nieuwe cadeau’s via bol.com te bestellen, stel ik een alternatief voor: maak een cadeaumand. Een mand die je ergens achter in een kast verstopt of boven op een plank en begin in september op je gemak marktplaats af te scrollen op zoek naar originele cadeaus. Het is duurzaam en het scheelt ook nog in je portemonnee. Om jullie alvast op weg te helpen, hier een lijst met orginele cadeau ideeën die ik op Marktplaats heb gespot.

  1. Harry Potter Dragon Chess Game DeAgostini met effecten

Hierboven zie je wat er gebeurt wanneer twee genialen concepten bij elkaar worden gebracht: dan krijg je het Harry Potter schaakspel. Heerlijk om samen met je kleine te spelen, wegezakt in een comforable stoel met natuurlijk warme chocolademelk.

2. Pokémon poster met alle pokémons

Gotta catch them all! Maar welke eigenlijk allemaal? Deze poster geeft antwoord op die vraag. Ideaal voor de echte Pokémon verzamelaar. Met dit cadeau weet je kleine precies welke Pokemon’s ze nog moet vangen. 

3. Vintage Disney spaarpot

Dit is geld sparen in stijl. Met de koning van de spaarders zelf, oom Dagobert Duck. Deze spaarpot komt uit de jaren 60 en is zeldzaam. Maar er zijn nog veel andere variaties van te vinden. Erg nostalgisch is ook het geluid van een munt die in het blik valt. Op naar een miljoen!

4. Pokémon verzamelmap

Dit is de poké bowl voor elke Pokémon fan. Hierin kun je al je Pokémon kaarten verzamelen. Heb jij de Charizard holo al gevangen?

5. Vintage flipperkast moto cross

Deze Moto cross flipperkast zorgt gegarandeerd voor veel speelplezier. Doe er een zakje knikkers bij en je hebt een orgineel cadeau, dat voor jou als ouder ook leuk is om te spelen!

7. Star Wars Episode V Vintage Collection Action Figure 2022 Yoda

Dit cadeau is een hit bij de kleine Star Wars fans. “A Jedi’s strength flows from the Force.’’

8. Disney Snowglobe Doornroosje

Hoe december wil je het hebben? ‘Let is snow’ met deze Disney doornroosje snowglobe. Een speciaal cadeau die je kind de rest van haar leven met zich mee kan dragen. 

9. Olivia’s Cupcake Café

Dit is de best gewaardeerde uitgave van Lego & friends: Olivia’s cupcake. Nieuw is hij op veel plekken uitverkocht. Op marktplaats niet en je betaalt bijna een derde van de prijs. Wat?! Jep, tijd voor een cupcake feestje!

10. Antieke bromtollen

Altijd al een ufo willen zien vliegen? Investeer dan in een mooie bromtol. Mijn kleintjes en ik staren er echt vol verwondering naar. Je zou denken dat het na een tijdje verveelt, maar dat doet het niet.

11. Junior Statego

Altijd leuk als je een spel tegenkomt waar je als ouders niet hersendood van raakt. Dit is een spannend en fantasievol spel. Het is een groot succes in ons huis. Ideaal als je tijdens de donkere maanden minder buiten kan spelen.

12. Vintage spiderman waterpistool

Iedereen die een kind heeft die gek is op Spiderman weet dat bij deze geen extra uitleg gegeven hoeft te worden. Dit. Is. HET. 

13. Het sprookjesboek van Grimm

Een klassieker. Het sprookjesboek van Grimm neemt je mee naar werelden hier ver, ver, vandaan. Betoverende illustraties waar je bij kunt wegdromen. Met dit duurzame cadeau sla je een schot in de roos.

Disclaimer

Om geld te verdienen met onze blog maken we gebruikt van affiliate links. We raden alleen producten aan waar we echt in geloven. Het kan zijn dat we een kleine commissie krijgen als je op een link klikt. Je hoeft daar niks extra's voor te betalen. Dankjewel voor je support en het lezen van de blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *