het muizenmuseum

Magische uitjes voor in de voorjaarsvakantie!

Nog op zoek naar leuk uitjes? Eentje waar je stiekem als ouder net zo lekker op gaat? Zoek niet verder:

Wil de krokodil

Zin in een dagje ontspanning? Duik de bioscoop in met een bak versgepopte popcorn. Bij ons was Wil de krokodil een grote hit. Het gaat over een krokodil die kan zingen en dansen! ‘Gekke krokodil’ hoorde we onze jongens lachend naast ons zeggen. Daarna een frietje als avondeten en je dag is een hit!

Het juttersmuseum in Zandvoort

Voel jezelf een echte zee piraat in het Juttersmuseum in Zandvoort! En ga daarna zelf op strandjuttersjacht. Gegarandeerd lekker uitwaaien aan het strand met dit voorjaarsvakantie uitje. Een avontuur voor het hele gezin. Sluit de dag af met een wit wijntje en een chocolademelk voor de kids. Wie weet schijnt de zon nog even op je gezicht. Wie doet je nog wat?

Het muizenhuis in Amsterdam

Je kunt de voorpret al beginnen door een dag van te voren het boek van Sam en Julia voor te lezen. Deze trip brengt je in het hartje van de Jordaan naar het mini museum van het muizenhuis. Je ziet er de geheime hut in het trappenhuis en zelfs een miniatuur achtbaan. En als je helemaal geinspireerd bent kunt je thuis je eigen muizenhuisje maken in een oude kartonnen doos of als je een to go muizenhuis wilt maken gebruik dan een kinderkoffertje. Ook leuk: entree is gratis en er is geen resevering nodig.

Wondr Amsterdam

Zwemmen in spekjes. Ik herhaal: zwemmen in spekjes! Het kan bij Wondr in Amsterdam, waar het in de voorjaars vakantie elke ochtend kidstime is. Dit uitje is gegarandeerd ouder punten binnenharken. Een tijdslot reserveren kan via de website.

Het Woeste Westen

Liever zin om naar buiten te gaan? Bij het Woeste Westen kun je lekker met zand en water spelen, op een vlot varen, waterdiertjes bekijken en hutten maken. Tot 13 jaar kun je er gratis ravotten, mochten je kleintjes nog niet kunnen zwemmen, zorg dan dat er een volwassene bij is.

Dat was m! Hele fijne vakantie lieve mensen. Maak er een feestje van!

Liefs, Tess

Disclaimer

Om geld te verdienen met onze blog maken we gebruikt van affiliate links. We raden alleen producten aan waar we echt in geloven. Het kan zijn dat we een kleine commissie krijgen als je op een link klikt. Je hoeft daar niks extra's voor te betalen. Dankjewel voor je support en het lezen van de blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *