Hoeveel ‘me time’ heb je als ouder met jonge kinderen? 

Ik zat gisteravond te kijken wat andere ouders googlen over het ouderschap. De vragen zijn hilarisch en geven precies de juiste dosis perspectief op je eigen ouderschap skills. 

Hoeveel me time heb je als ouder met jonge kinderen? 

Het antwoord is om te huilen en te lachen tegelijkertijd:

Onderzoek wijst uit; 17 min. Uit een Brits onderzoek van de Daily Mail is een tijd geleden gebleken dat ouders met jonge kinderen gemiddeld 17 minuten ‘me-time’ hebben.

Hahaha precies genoeg tijd om te plassen en deze vraag te googlen. 

Wat doet een moeder?

Antwoord: Als moeder ben je belangrijk voor het opgroeien van je kind. Je leert je kind verschillende vaardigheden, zoals samenwerken, inleven in anderen en zelfverzekerdheid. Misschien ben je minder vaak thuis dan je zou willen. Voel je daar niet schuldig over.

Love het feit dat iemand dit letterlijk gegoogled heeft. De meesten van ons (mezelf inclusief) gaan ervan uit dat er van nature een handleiding gedownload is. Wat in mijn geval, zeker niet zo was.

Kun je doodgaan van niet slapen?

Gelukkig draai je eerst door. Dus gek worden is hierin je canary down the tunnel.

Eten piraten muesli als ontbijt? 

Had je verwacht dat je dit ooit zou googlen? Misschien niet. Tot je kleine om zes uur ’s ochtends naast je bed staat met deze vraag. Half slapend zeg je ‘misschien met rum in plaats van melk?’ Onze kinderen zijn de echte orginele denkers van onze maatschappij. En als ouder denk je ‘s avonds dan toch: ‘Ja wat aten piraten eigenlijk als ontbijt?’ Het antwoord op Google: melk, eieren en beschuit. 

Is mijn peuter bezeten?

HAHAHA

Laat ik eindigen met deze woorden: je bent een firecracker! (coolste woord uit mijn eigen woordenboek)

Liefs,
Tess

Disclaimer

Om geld te verdienen met onze blog maken we gebruikt van affiliate links. We raden alleen producten aan waar we echt in geloven. Het kan zijn dat we een kleine commissie krijgen als je op een link klikt. Je hoeft daar niks extra's voor te betalen. Dankjewel voor je support en het lezen van de blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *