vrouw in sexy pose

Wanneer heb jij voor het laatst een sexy lingerie setje aangedaan?

Let’s get frank. Het is immers vrijdag. 

Weet je nog, die tijd dat je nadacht over wat je onder je kleding droeg? Het geheim dat zorgde voor een ondeugende glinstering in je ogen. Misschien koos je voor een rood kanten setje, of juist all black

Ik ben nu elf jaar met mijn man en eerlijkheid dient te zeggen dat ik tegenwoordig vaker in een oud t-shirt en soms zelfs in zijn boxershort (iets met achterlopen was) naast hem lig. Mijn man zegt dan heel lief dat hij me toch het mooist vindt zonder opsmuk. En hoewel ik het met hem eens ben, dat een lekkere taart niet altijd versiering nodig heeft, is het toch leuk. Met name voor mezelf. Om te spelen met die seksuele creativiteit. 

Hoe zit dat bij jullie? Wanneer hebben jullie voor het laatst een sexy lingerie setje aangedaan? (en als je het durft te delen, wat had je aan?)

Disclaimer

Om geld te verdienen met onze blog maken we gebruikt van affiliate links. We raden alleen producten aan waar we echt in geloven. Het kan zijn dat we een kleine commissie krijgen als je op een link klikt. Je hoeft daar niks extra's voor te betalen. Dankjewel voor je support en het lezen van de blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *