Waarom je een pauze verdient

Zelfs mieren, die een 24-uurseconomie draaien, nemen een break. Dat kan een ijskoude ice coffee zijn, of in het geval van de mieren; het sap van de bladluizen die ze als huisdieren melken. Minboggling, ik weet het. Als je vandaag vastzit in je hoofd, lees de zin over de bladluizen een paar keer terug. Dieren kunnen je echt uit de stress halen. Hieronder wat leuke ideeën voor een welverdiende siësta in je leven:

Natuurhuisje Schoorl

Wij hebben onlangs overnacht in een huisje bij Schoorl. Veertig minuten rijden en ik had het gevoel dat ik in Zuid-Engeland was beland. Met de kromme weggetjes, cottage achtige huizen en de zeelucht die je s’avonds in een rozige slaap schommelt. We waren uitgenodigd door natuurhuisje.nl ze verhuren huisjes die in de natuur gelegen liggen. Aanrader! 

Ga met jezelf winkelen

Doe alsof je weer zestien bent, ga naar de stad en koop iets voor jezelf. Niet voor de kinderen, maar alleen voor jou! Ik had laatste een fabulous gehaakt hippie achtige roze/oranje outfit gekocht voor mijn boekpresentatie en het voelde fantastically marvelous. 

Neem een Thaise massage

Dit is goed voor alles. Het lichaam wordt als een origami gevouwen, zodat de stress er wel uit moet komen. Daarna zit je high in je hoofd, met een herbal thee die thuis 100% anders zou smaken, te grijnzen met een jaloersmakende glow.

Strandvier

Dit is mijn vaste plek voor een koud verkoelend wijntje en een frietje met mayo. De kinderen spelen in het zand, met speelgoed wat daar al aanwezig is, en alles voelt zoals het zou moeten zijn.

Maak een kampvuur en zwem naakt in het ijsselmeer(of een ander meer)

Dit is misschien op eigen ervaring gebaseerd. Maar iets doen wat buiten je vaste ritme valt is goed voor je lijf een geest. Dus waarom niet een keer op vrijdagavond met vrienden een kampvuur maken aan een meer. Drink een nieuwe drankje, zoals honingwijn en bak broodjes op het vuur. Zwemmen onder de maan is magisch lieve mensen. M-a-g-i-s-c-h-

Ik hoop dat je jezelf iets gunt vandaag, al is het maar even lummelen terwijl je iets productiefs ‘moet’ doen.

Liefs, Tess

Disclaimer

Om geld te verdienen met onze blog maken we gebruikt van affiliate links. We raden alleen producten aan waar we echt in geloven. Het kan zijn dat we een kleine commissie krijgen als je op een link klikt. Je hoeft daar niks extra's voor te betalen. Dankjewel voor je support en het lezen van de blog.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *