De Supermarkt Survival Guide

Je hebt het Wilde Westen en dan heb je de supermarkt met een peuter. Wat vroeger ‘even wat lekkers halen’ betekende is nu een wetteloze plek geworden. Ik zal er geen doekjes om winden: het is niet zeker of je heelhuids de exit zult halen. Hou jezelf vast aan je karretje als een cowboy de teugels van zijn paard.

Probeer diep adem te halen om je overlevingskans te vergroten. En wees blind voor de veroordelende blikken van je mede winkeliers die jou, honderd procent, gaan omschrijven als die heks van The Blair Witch Project. Je peuter ligt schreeuwend op de grond. Het mondkapje verstikt. Kots over het gangpad. Help alsjeblieft. ‘Ik wil koekjes, ik wil chips.’

Mijn tip? Bestel je boodschappen (als dat kan) online en ga alleen ‘schijn shoppen’ met je kleintjes. Je weet wel, naar de markt met zo’n rieten mand die zegt: ‘ik heb mijn leven onder controle’. Als een kleintje dan in een burn-out afglijdt kun jij meteen de snelste route terug naar huis pakken. Mocht online shoppen geen mogelijkheid zijn, bereid je route dan voor, weet precies wat je haalt en waar het ligt om de tijd in de winkel tot het minimum te beperken. Gladiatoren zijn ook niet overnacht geboren, dit betekent training, het kost tijd.

Maar uiteindelijk zul je herrijzen, als de strijder voor wie zelfs de supermarkt XL geen angst toebrengt. Met kots in je haar, een schreeuwend kind om je nek en een grijns op je gezicht.

Ave Imperator, morituri te salutant.

Disclaimer

Om geld te verdienen met onze blog maken we gebruikt van affiliate links. We raden alleen producten aan waar we echt in geloven. Het kan zijn dat we een kleine commissie krijgen als je op een link klikt. Je hoeft daar niks extra's voor te betalen. Dankjewel voor je support en het lezen van de blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *