Sluiperige speelgoed demonen

Lieve medeouders,

Sta wacht bij de deur van je eigen huis. Onvoorziene gasten kunnen zonder uitnodiging je drempel passeren. Vaak gegeven als een “leuk” cadeau of een geleend apparaat. Dat laatste betekent eigenlijk dat de persoon in kwestie het item zelf wilde lossen. Sommige mensen noemen het speelgoed, ik noem het plastic demonen. Hoe je ze herkent? 

Ze zijn vaak in China gemaakt, maken veel geluid en het maakt je leven een levende nachtmerrie. Het ene moment zit je nog ontspannen in je montessori droom met kinetic zand en een paar houten holztiger dieren. Het volgende moment zit je met je hoofd in een flipperkast. En heb je geen idee wanneer er aan de triggers getrokken gaat worden. Oh je dacht dat nagels over een schoolbord intens waren? Wakey wake up. Red jezelf. Elimineer deze binnendringer zo vroeg als mogelijk. Voordat er sterke allianties tussen het kind en het speelgoed zijn ontstaan. 

Stap 1) laat je kind even met het object spelen. Het liefste op zolder of een andere kamer ver weg.

Stap 2) moffel het item weg in een boodschappentas achterin de kelderkast.

Stap 3) exit het item naar de kringloopwinkel.

Namaste

Disclaimer

Om geld te verdienen met onze blog maken we gebruikt van affiliate links. We raden alleen producten aan waar we echt in geloven. Het kan zijn dat we een kleine commissie krijgen als je op een link klikt. Je hoeft daar niks extra's voor te betalen. Dankjewel voor je support en het lezen van de blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *