Hoe seks je een betere ouder maakt

Productiviteit is de harddrugs van elke ouder. Het zorgt ervoor dat we veel te dure familieplanners kopen, open- play speelgoed in huis halen zodat onze kleintjes zo lang mogelijk blijven spelen en jij ondertussen hysterisch de duizend taken van je to-do-lijst afvinkt. Maar wat blijkt nu uit dit onderzoek? Seks is goed voor de productiviteit! Juist door het allemaal los te laten en de regels door de versnipperaar te gooien komt er ruimte voor meer van alles. Meer creativiteit, meer productiviteit en bovenal meer geluk. 

Die vrijgekomen energie kun je vervolgens gebruiken om een relaxte ouder te zijn. Het feit dat er iemand naar je verlangt geeft je een boost in zelfverzekerdheid, je bestaat weer even met je eigen naam.  Ook in de Heidense- en Wicca rituelen wordt seks gebruikt om energie vrij te maken voor een hoger doel. The Great Rite is een van de meest uitgevoerde fysieke rituelen. Het heeft als doel om energie uit de verbinding tussen de mannelijke en vrouwelijke energie te trekken. Het staat symbool voor de vereniging van de Maiden Goddess en haar geliefde The Horned God. Tegenwoordig wordt The Great Rite, door de preutse aard van onze westerse maatschappij, vaker symbolisch uitgevoerd. Wat betekent, dat er een ceremonieel mes in een kelk met wijn wordt gekelderd.

Jaarlijks wordt The Great Rite uitgevoerd op Beltane, het vruchtbaarheidsfestival. Maar het wordt ook gebruikt om energie op te wekken voor andere doelen. Een intentie is hierin heel belangrijk, waarvoor ga je deze krachtige energie gebruiken? Seks is dus goed voor de ontspanning en kan tegelijkertijd productief zijn. 

Dus wanneer heb jij voor het laatst wilde seks gehad? Het voelt misschien onproductief, maar het maakt je een betere ouder. En nog belangrijker: het is goddelijk lekker.

Disclaimer

Om geld te verdienen met onze blog maken we gebruikt van affiliate links. We raden alleen producten aan waar we echt in geloven. Het kan zijn dat we een kleine commissie krijgen als je op een link klikt. Je hoeft daar niks extra's voor te betalen. Dankjewel voor je support en het lezen van de blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *